Fókuszban a fermentálás workshop

Hallottál már a fermentálásról, de még nem mertél belevágni? Gyere, segítünk elindulni ezen az úton! Jelentkezz gyakorlati fókuszú workshopunkra, ahol megmutatjuk neked a praktikákat, megkóstolhatsz sokféle fermentált zöldséget, és beszélgetés közben, hogy a kezünk se unatkozzon, elkészítünk fejenként 2-3 üvegnyi savanyúságot, amit hazavihetsz.

Helyszín: GasztroTerem, 1042 Budapest (Újpest) Szent István tér 6.

28000 Ft

Bővebben a Fókuszban a fermentálás workshopról:

  • A 2,5-3 órás workshopon az alapoktól vezetünk be a fermentálás folyamatába és minden elméleti tudnivalót megosztunk, hogy otthon is könnyedén menjen a folyamat.
  • Ezután közösen készítünk fermentált zöldséget és kimchit. 
  • A workshopon elkészíthetsz 1 üveg fermentált zöldséget a saját ízlésed szerint, és 1 üveg kimchit is, amit majd otthon megfigyelhetsz, hogyan készíti el magát.
  • Átbeszéljük a folyamatot, és adunk emlékeztetőt róla, hogy otthon is elő tudd venni, amikor szükséged van rá.
  • A workshop során kóstoló is lesz Fermentini termékekből, friss kovászos kenyérrel, igény szerint rizsropogóssal.
  • Ezen kívül kóstolunk fermentált üdítőt is.
  • Ha megszomjaznál kávé, tea, limonádé, víz a rendelkezésedre áll majd.

Megnézem a fermentini oldalát